INT. CROSS LICHTENVOORDE (KNMV)

Best weer, veel publiek (ondanks de Tour de France) met laaiend enthousiasme vanwege de spannende duels, maakten de met veel spanning tegemoet geziene internationale cross te Lichtenvoorde tot een hoogtepunt van dit seizoen. Het was er best toeven in de Gelderse Achterhoek. De lach van MAC-voorzitter Fr. Westerman straalde van voldoening als telkens weer de juichkreten van het publiek opstegen.

Het ging er heet toe, de groten waren fel in het offensief. Het kon niet beter. Bravo.

Gerrit Wolsink, Frans Sigmans, Jo Lammers, Jan Johansson, Stef v. d. Sluis, Jan v. d. Hoek, Frits Selling, Jan Roessink, Gerrit Roossing, om er maar een paar te noemen, ze knokten als gold het de wereldtitel.

Uitslag inters 350 cc en hoger: 1. Wolsing; 2. Sigmans; 3. Johansson.

Nat. 250 cc senioren: 1. v. d. Sluis; 2. Roosink; 3. van Rossenberg Een aardige wedstrijd met goed publiek werd in St. Isidorushoeve (KNMV) verreden. De zijspan klasse Was hier de hoofdmoot. Jan ten Thije, die na zij blessure langs het lijntje moest toezien hoe Ben Snijders de leiding overnam, zal hopelijk voor de laatste race in Breda weer hersteld zijn om de nationale titel alsnog te prolongeren. ~ Uitslag zijspanklasse: 1. Ben Snijders (Breda) met Lito 2. Dick Gijsbertsen (Doorn) met BMW. 3. Herman Hilderink (St. Isidorushoeve) met BSA, 4. Dick Mulder (Holten) met BSA, 5. Ben van de Goorberg (Breda)